Top

Levering van telecommunicatie-apparatuur en -diensten

Welkom bij TadicomActiviteitenLevering van telecommunicatie-apparatuur en -diensten

homepage

Het Aeonix platform

Op servers gebaseerde telecommunicatie, waarbij ú bepaalt waarop het platform draait: op eigen servers of door Tadicom geleverde servers. De servers zijn het hart van uw telecommunicatie-voorzieningen waarop ALLE applicaties draaien. Al dan niet in de cloud, conventionele telefonie of Voice over IP. Alle bekende standaardfaciliteiten maar ook bijdetijdse oplossingen voor uw telefonische bereikbaarheid. Ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden. Indien gewenst in een callcenter omgeving. Met zeer uitgebreide rapportages ten aanzien van de performance van apparatuur en medewerkers. Keuze uit systeem gebonden randapparatuur of eigen apparatuur (VoIP-toestellen, systeemtoestellen, draadloze toestellen, Wi-Fi enzovoorts). Oneindig schaalbaar, dus geschikt voor zowel kleine bedrijven als voor de grootzakelijke en internationale markt.

Zycoo

Ook op servers gebaseerd, eventueel met systeem gebonden servers en toestellen. Geen licenties, maar gewoon betalen wat je gebruikt. Plug en play, eenvoudig te installeren. Al dan niet in de cloud, conventionele telefonie of Voice over IP. Koppeling met smartphones uiteraard mogelijk. Uitermate geschikt voor Klein- en Middenbedrijf. 

My Telephony

Voor hen die niet willen investeren: een volledig pakket telecommunicatiediensten met een hosted oplossing op basis van een Asterisk PBX. 

U kiest gewoon het door u gewenste toestel en de door u gewenste faciliteiten, en op basis van VoIP zullen deze dan tegen vooraf bekende maandelijkse tarieven beschikbaar worden gesteld. Zeer flexibel: u betaalt alleen wat u gebruikt en zolang u het gebruikt. U het gemak en Tadicom alle lasten zoals upgrades, updates, beschikbaar houden van verbindingen en toestellen enzovoorts. Waar ook ter wereld! Zie ook de presentatie bij de downloads.

Toestellen

Om bovenstaande systemen lekker te laten werken is natuurlijk een uitgekiende reeks (S)IP-toestellen een must. Tadicom kan ze u bieden. Van systeemgebonden toestellen die bij de geboden communicatieservers horen (Tadiran, Zycoo), tot toestellen die uitstekend samenwerken met die systemen .

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en wij maken graag tijd voor u om u vrijblijvend voor te lichten!