Tadicom introduceert: AirInternet.

AirInternet zorgt ervoor dat ondernemers op bedrijventerreinen en buitengebieden uitstekend, snel en zakelijk internet kunnen gebruiken tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

AirInternet kan op elke locatie binnen Europa worden toegepast waar internet via de kabel niet voldoet of te duur is. De installatie is eenvoudig, op uw bedrijfspand wordt een kleine ontvanger geplaatst die het signaal ontvangt en omzet naar een intern internet signaal.

Voordelen van AirInternet

Wij doen er alles aan om de ondernemers op bedrijventerreinen en buitengebieden te kunnen voorzien van snelle internet verbindingen vergelijkbaar met glasvezel.  Hieronder vindt u een aantal voordelen van AirInternet.

  • AirInternet kent tal van mogelijkheden. Zo heeft u een stabiele internetverbinding met een vast publiek IP-adres. Tevens biedt AirInternet de mogelijkheid voor een back-up internetverbinding, een ideale redundantie!
  • Elk bedrijf in Nederland kan gebruik maken van AirInternet.
  • U kunt daarnaast kiezen tussen databundels en servicepakketten waardoor u zelf uw ideale verbinding kan samenstellen.
  • Wij garanderen u een uptime van 99,8% voor het zakelijke internet, door het gebruik van een zeer betrouwbaar eigen netwerk, met een internetverbinding tot wel 20x sneller dan uw huidige verbinding. Daarnaast gaat AirInternet door de lucht in plaats van door de grond. U bespaart dus op de opstartkosten èn het is snel leverbaar!

Inzetbaar in heel Europa

AirInternet is begonnen door zich te richten op de vraag vanuit de zakelijke Nederlandse markt die nog niet beschikt over een degelijke internetverbinding. Deze vraag heeft zich snel uitgebreid naar een Europese vraag. Met de AirInternet Europe abonnementen kunnen we ook aan deze vraag voldoen. Onze Europese abonnementen kunnen namelijk  in de hele Europese Unie ingezet worden. Voorzien van flexibele databundels zijn deze abonnementen geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven.

Snel en robuust internet

De internetverbinding heeft een maximale snelheid van 100Mb