Top

ISDN wordt uitgefaseerd. Wat nu? Tadicom helpt!

TadicomNieuws ISDN wordt uitgefaseerd. Wat nu? Tadicom helpt!

ISDN wordt uitgefaseerd. Wat nu? Tadicom helpt!

U zult het ongetwijfeld al weten, maar hier toch maar even een herinnering: KPN gaat op zeer korte termijn de ISDN2-diensten beëindigen. Ook de levering en instandhouding van analoge lijnen (PSTN) zal worden beëindigd. En wel per 1 september 2019. Volgend jaar dus al! Waarschijnlijk volgt het opheffen van ISDN30-lijnen in 2021.

 

Gelukkig zijn er momenteel zeer goede alternatieven in de vorm van IP-lijnen (Voice over IP). Deze lijnen worden u aangeboden via het internet en hebben dus een internetverbinding nodig.

 

Hiernaast zal uw bedrijfstelecommunicatievoorziening geschikt moeten zijn voor IP-lijnen en IP-telefonie. Of hiervoor geschikt gemaakt moeten worden. In alle gevallen: als u nog geen gebruik maakt van IP-lijnen dan is het verstandig u hierover uitgebreid te laten voorlichten over mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot de bij u aanwezige apparatuur.

 

Vaak is al met minimale middelen een koppeling naar het IP-netwerk mogelijk. Zodat u op voorhand alvast enige ervaring opdoet met deze nieuwe manier van communiceren. Waardoor u op een moment dat het ú uitkomt de volledige overstap kunt aangaan. Indien gewenst met behoud van uw bestaande telefoonnummers. Of misschien grijpt u de gelegenheid aan om uw hele telefoonnummerplan te herzien?

 

Tadicom en haar partners kunnen u op deze gebieden uiteraard van dienst zijn. Zowel voor wat betreft de aanpassing van uw telecommunicatievoorzieningen als het aan- en inbrengen van de benodigde IP-voorzieningen.

 

In een persoonlijk onderhoud willen wij u geheel vrijblijvend op de hoogte brengen van de diverse mogelijkheden voor u. Kunt u niet wachten en bent u té benieuwd? Bel dan direct voor een afspraak met ons op 010 – 7130060 of via email info@tadicom.nl.

 

Wij hopen u op korte termijn te kunnen ontmoeten.