Top

innovaphone en Tadicom tekenen distributieovereenkomst

TadicomNieuws innovaphone en Tadicom tekenen distributieovereenkomst

innovaphone en Tadicom tekenen distributieovereenkomst

Stuttgart/Maassluis, 14 november 2017 – innovaphone, specialist in professionele bedrijfscommunicatie, en Tadicom, één van de langst bestaande telecommunicatiebedrijven in Nederlandse handen sinds het vrijkomen van de telecommarkt in 1989, bundelen hun krachten. Value add distributeur Tadicom zal per direct de oplossingen voor geïntegreerde communicatie van innovaphone in het eigen productportfolio opnemen. Met deze distributieovereenkomst wordt de uitbreidingsstrategie van innovaphone in de Benelux verder gestimuleerd.

 

„IP telefonie en UC oplossingen zijn voor geen enkel bedrijf meer weg te denken uit de bedrijfscommuni-catie. Wij zien dan ook een stijging in de vraag naar onze producten op de Benelux markt, en breiden daarom ons verkoopkanaal  verder uit met nieuwe partners. Tadicom past perfect binnen dit concept”, aldus Konstantin Kruse, Director International Sales bij innovaphone. De distributie van innovaphone producten in de Benelux is hiermee in handen van Tadicom en Com8.

 

Eric de Jongh, Sales Director bij Tadicom Telecommunications ziet volop mogelijkheden voor de samenwerking met innovaphone: „Tadicom heeft bewezen, met een kleine en platte organisatie, steeds snel te kunnen reageren op vragen en eisen uit de markt. Deze filosofie zien we terug bij innovaphone en we kijken ernaar uit onze klanten deze op maat gemaakte  IP-telefonie en UC-oplossingen van zeer hoge kwaliteit te bieden.”

 

Het productportfolio van innovaphone is met name geschikt voor zakelijke klanten in de Benelux, omdat de innovaphone oplossing niet alleen naar boven, op het grootzakelijke vlak, schaalbaar is, maar ook naar beneden, en in het midden- en kleinbedrijf uiterst flexibel en voor elke bedrijfsomvang ingezet kan worden. Hierbij is het volledige scala aan unified communications-functionaliteiten die de innovaphone oplossing biedt beschikbaar voor ieder scenario, en kan naar wens en behoefte zowel in kleine installaties als voor complexe bedrijfsscenario’s ingezet worden.