Top

Aanbieding innovaphone en Tadicom op ICT Winterfair

TadicomNieuws Aanbieding innovaphone en Tadicom op ICT Winterfair

Aanbieding innovaphone en Tadicom op ICT Winterfair

Op 13 december stond innovaphone  met een stand op de ICT Winterfair in Utrecht. Ook Tadicom was op die stand aanwezig! Met zo’n 1.000 bezoekers en 60 standhouders was ook deze ICT fair goed bezet!

 

Tadicom en innovaphone kwamen met een speciale aanbieding voor innovaphone producten.

 

Bij aanschaf van één van de onderstaande VoIP gateways, geeft innovaphone u de volgende interface licenties er gratis bij:

  • IP811: 5 x BRI, 10 x Channel licentie
  • IP3011: 1 x PRI, 30 x Channel licentie
  • IP6010: 2 x PRI, 30 x Channel licentie
  • IP1130: 1 x PRI, 30 x Channel licentie

Wacht dus niet op het uitfaseren van ISDN, je bestaande PBX migreren van ISDN naar VoIP is nu ook al mogelijk en zelfs zéér voordelig!

Actieperiode: Tot en met maart 2018

All IP komt eraan –  Het einde voor traditionele vaste lijntelefonie komt steeds dichterbij. In het kader van de overstap naar All IP die in heel Europa plaatsvindt, waarbij providers omschakelen van conventionele vaste telefonie naar moderne IP-technologie, zullen veel bestaande telefoniesystemen in hun huidige vorm niet verder gebruikt kunnen worden.

Geen probleem: innovaphone maakt de omschakeling naar All IP heel eenvoudig! Met een innovaphone VoIP gateway verbindt u het bestaande telefoniesysteem met de SIP provider en kan de oude PBX zonder enig probleem verder gebruikt worden. En niet alleen dat: In een tweede stap kan de VoIP-gateway op elk gewenst moment uitgebreid worden tot een professionele UC-communicatieoplossing. Op deze manier bent u verzekerd van een toekomstvast systeem en is uw investering optimaal beschermd.

innovaphone biedt nu aantrekkelijke overstapacties! Bespaar nu tot 53%! Kijk ook op de downloadpagina voor meer productinformatie!

Uw distributeur en uw reseller zullen u graag behulpzaam zijn bij aanvraag en implementatie.